Vera Pizza Napoletana
Vera Pizza Napoletana
Vera Pizza Napoletana
Vera Pizza Napoletana
Previous
Next

Meniu

best pizza in Cluj-Napoca

Pizza

„Ca să aduc în Cluj gustul de neegalat al pizzei napoletane, am studiat în Napoli la școala lui Vincenzo, pizzaiolo-ul cu 30 de ani de experiență în acest domeniu. De la el am învățat secretele unui aluat perfect. Nu e ușor să obții din ingrediente simple: apă, făină, drojdie, sare, un aluat cu textură aerată, lejeră și care să fie, în final, ușor digerabil și extrem de gustos.”

Vlad Macicasan

02 - Our Story

pizzeria il forno

Il FORNO, locul din centrul Clujului, unde iubitorii de pizza găsesc adevărata pizza napoletana!

Pizza se coace în cuptorul Visciano, un cuptor special, un brand cu tradiție și recunoscut la nivel mondial în prepararea pizzei.

Ingredientele care se folosesc în pregătirea aluatului de pizza provin direct din Napoli: sos de roșii care are la bază roșiile din Vezuviu, mozzarella Casolare, cea mai renumită mozzarella, faină de diferite tipuri.

Pentru că oamenii au încredere în ceea ce văd, înainte de ceea ce gustă, Il Forno este un spațiu deschis care permite fiecărui client să ia parte, în mod direct, la întregul proces prin intermediul unui ecran și a unei camere ce surprinde tot ceea ce face pizzerul la masa de lucru.

Il Forno depășește granițele unui loc dedicat pizzei, este mai mult decât atât, oferind clujenilor și turiștilor posibilitatea achiziționării de produse aduse din Italia, sub conceptul de bottega. Vinurile, pastele, sosuri de roșii și alte produse italienești sunt gata de luat acasă.

Design-ul locului este modern, dar cosy și păstrează o parte din specificul clădirilor din zona centrală, acei pereți interiori pe care-i găsim in puburile din zonă și care fac legătura cu trecutul istoric și cultural al Clujului.

Program

Luni – jOI
12.00 – 22.00

Viner – Sâmbătă

12.00 – 23.00

Duminică

12.00 – 22.00

06 - Contact
Contact

Addresă

Str. Memorandumului 2,

Cluj-Napoca, Cluj, Romania.

Phone

Email

[elfsight_instagram_feed id="1"]

Pick-up Il Forno

Delivery

Copyright © Il Forno 2022 – All rights reserved